Čudo!

JOKIĆEVU ASISTENCIJU NISU VIDELI NI SAIGRAČI! Marej pokazivao desno, Nikola to nije ni pomislio! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Jokić još jednom iznenadio ceo svet dodavanjem za lake poene.

Izvor: Twitter/arenasport_tv/printscreen

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Vašington (113:104) u noći između nedelje i ponedeljka, a Nikola Jokić ponovo je odigrao impresivan meč. Najbolji igrač NBA lige imao je snažnu podršku sa tribina pošto je njegov meč gledala ćerkica Ognjena, a možda je baš to bio motiv da zabeleži najbolju asistenciju prethodne noći. Nikola je ponovo izveo svoj karakterističan potez - dodavanje iza leđa, za Gordona koji utrčava u prazan reket!

I ovog puta sve je funkcionisalo savršeno. Nikola Jokić primio je loptu daleko od koša, a nakon nekoliko driblinga pozicionirao se baš kako je želeo. Iako je imao priliku da baci izlazni pas na liniju za tri poena - što mu je sugerisao Džamal Marej - Jokić je napravio malo magije i pronašao Arona Gordona u reketu. Krilni centar Denvera je zakucao, a Amerikanci još jednom ostali u čudu zbog svega što nikola može. Pogledajte asistenciju:

Denver je pobedom nad Vašingtonom stigao do 30. trijumfa u sezoni, ali je ostao na trećem mestu Zapadne konferencije NBA lige. Najbolji tim Zapada trenutno je Minesota sa skorom 30-12, sledi Oklahoma koja ima učinak 29-13, dok je Denver na skoru 30-14. Ekipi iz Kolorada bilo bi izuzetno značajno da se domognu prve pozicije na kraju ligaškog dela, jer zbog nadmorske visine imaju odgromnu prednost kada igraju na svom parketu.