SJAJNO

TEODOSIĆ MI REKAO - PRECRTAO BIH TE! Potez o kom priča ceo svet, a ovako je Dejan to preživeo: "Samo ne to"

Autor Nemanja Stanojčić

Dejan Davidovac pričao je o pobedi u ABA ligi, Evroligi, asistenciji Miloša Teodosića o kojoj priča svet...

Izvor: MN Press

Crvena zvezda Meridianbet vratila se na pobednički kolosek u ABA ligi, posle poraza od Cedevita Olimpije je ubedljivo savladala Borac u Areni (90:74). Po završetku tog meča Dejan Davidovac stao je pred novinare i pričao o tome, ali i o sada već svetski popularnoj asistenciji koju je dobio od Miloša Teodosića u Evroligi.

Prvo je prokomentarisao trijumf protiv Čačana. "Relativno laka pobeda, bilo je nekih padova u drugoj četvrtini, najvažnije je da smo slavili, izlazimo iz teškog ritma Evrolige", počeo je Davidovac.

Crveno-beli sada su na skoru 14-2 u regionalnom šampionatu. "Iskupili smo se za kiks, nije laka ni ABA liga, ekipe koje nas čekaju spremaju se sedam dana za nas. Mi izlazimo iz teškog ritma, drago mi je da smo pobedili".

Na meču protiv Armanija Teo je izveo magiju u svom stilu, Davidovac je pogodio trojku, na to je reagovao i Luka Dončić. Ispričao je Dejan kako je to izgledalo iz njegove perspektive. "Mislio sam - samo da ne promašim. Sreća pa nisam. Nisam razmišljao šta bi bilo da sam promašio."

Posle te utakmice Miloš je rekao "da ne bi pričao sa Davidovcem da je promašio". I njemu je to dobacio. "Odmah posle trojke mi je Teodosić rekao da bi me precrtao", nasmejao se Dejan.

U tim je stigao američi košarkaš Džavonte Smart. Davidovac nije previše pričao o njemu. "Ne znam da kada će se pridružiti, tu smo, čekamo ga"

Trebalo bi i on da bude u konkurenciji za meč protiv Baskonije koju sa klupe predvodi Duško Ivanović, bivši trener Zvezde. "Baskonija je nezgodna ekipa, igra dosta u tranziciji, igrali smo u Španiji, imali smo šansu da dobijemo taj meč. Spremamo se za taj meč, probaćemo da pobedimo. Čeka nas dobro poznato lice, Duško je tamo, imamo vremena da se spremimo", zaključio je Davidovac.