Košarka

PARTIZAN RADI NA POJAČANJU, NEKA OSTANE TAJNA! Ostoja Mijailović potvrdio: Boga molim samo za jedno

Autor Mladen Šolak

Predsednik Partizana otkrio aktivnosti kluba na tržištu.

Izvor: MN Press

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je o aktivnostima crno-belih na tržištu i na potrazi za pojačanjem na poziciji plejmejkera. On je gostujući na TV Prva potvrdio da ta potraga traje. "To neka ostane tajna, to je tajna kluba, na tome radimo, ali ne mogu da vam kažem ništa posebno više. Molim Boga da se niko ne povredi", rekao je Mijailović.

On je, uz priču o Partizanovom najvećem budžetu u istoriji, otkrio da je uoči sezone od trenera Željka Obradovića i sportskog direktora Zorana Savića da kapiten Kevin Panter po svaku cenu ostane deo tima, što se i dogodilo. "Rekao sam u prošlom prelaznom roku da po svaku cenu moramo da zadržimo Kevina Pantera, stranac iz Bruklina došao je u Beograd, voli Srbiju i ponaša se kao da je ponikao u Partizanu, jako je važna ta porodična atmosfera, da postoji zajedništvo...".

Mijailović je rekao da su crno-belima jako važni mečevi koje će odigrati do kraja decembra, počev od ABA derbija protiv Budućnosti u subotu od 21 čas. "Jako su nam važne dve utakmice koje dolaze, Valensija i Real, potom nezgodan meč u Beogradu sa Virtusom, tu će sigurno biti puna Arena, a čeka nas i meč protiv Zadra tamo. Pre svega, molim Boga da ne bude novih povreda. Aleksa ima slomljenu nogu i slomljen nos, naš jako važan igrač ima dva preloma".

On je posebno naglasio doprinos kondicionog trenera Partizana, Predraga Bate Zimonjića. "Velike pohvale našem kondicionom treneru i njegovoj ekipi. Od sedam povređenih igrača, nijedan se nije povredio jer nije bio spreman, već samo udarci. U Partizanu se radi prekvalitetno, neverovatni stručnjaci, mislim da imamo najbolji stručni štab u Evropi".

BONUS VIDEO: