DRAMA

OVAKO JE PARTIZAN IZGUBIO OD MEGE: Pogledajte autokoš za LUDNICU u dvorani! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Partizan je izgubio od Mege u poslednjoj sekundi.

Izvor: MN Press

Partizan je doživeo šokantan poraz u ABA ligi, uz zvuk sirene izgubio je od Mege na Novom Beogradu (88:86). Tim Željka Obradovića imao je u jednom momentu i zaostatak od 19 poena (50:31), uspio je da se vrati, da dođe do dramatične završnice, a onda se dogodio autokoš Uroša Trifunovića.

Jaramaz je na 18 sekundi pre kraja poentirao za izjednačenje (86:86), Mega je tražila tajm-aut, Topić je krenuo na polaganje, promašio je, nekoliko igrača skakalo je za loptu, poeni su zvanično priznati Plavšiću, ali se na snimku vidi da je igrač crno-bijelih poslednji imao kontakt sa loptom. Sudije su, očekivano, pogledale snimak i potvrdile odluku, sve je bilo prije isteka vremena.

Uz zvuk sirene Mega je ostvarila veliku pobedu za slavlje u hali sportova "Ranko Žeravica". Mega je sada na skoru 2-2, dok je Partizan na 3:1. Sada slijede dva vječita derbija u Areni. Prvo evroligaški 26. oktobra, pa u ABA ligi 30. oktobra, na oba će Partizan biti domaćin Crvenoj zvezdi. Pogledajte kako je izgledala završnica:

Ovako je izgledalo slavlje posle meča: