JAVIO SE

KONTROVERZNI GRK POLUDEO ZBOG ATAMANA - NAPAO EVROLIGU! Javio se na Instagramu: Ne poštujete NAJBOLJEG trenera u Evropi!

Autor Nemanja Stanojčić

Dimitris Janakopulos napao je Evroligu zbog isključenja Ergina Atamana na meču sa Makabijem.

Izvor: MN Press/Twitter/dpg7000/printscreen

Panatinaikos je ušao u seriju poraza. Tim koji je pre početka sezone već bio "upisan" na fajnal-foru Evrolige posle četiri kola imaju samo jednu pobedu. Poslednji poraz doživeo je u Atini od Makabija, posle produžetka (86:81). Taj meč obeležilo je isključenje Ergina Atamana.

U trećoj četvrtini turski stručnjak izgubio je živce kada nije dosuđena nesportska lična. Žestoko je protestovao kod sudija, počeo je da viče na njih i tada je dobio drugu tehničku grešku i morao je da napusti parket. Zbog svega toga oglasio se i vlasnik grčkog tima Dimitris Janakopulos.

On je ostavio poruku na Instagramu. "Ne poštujete naših šest titula, ne poštujete naš brend, ne poštujete porodicu koja je investirala u košarku preko 30 godina. Ne poštujete najboljeg trenera u Evropi, po činjenicama. I na kraju, što je najvažnije, ne poštujete naše navijače. Na osnovu čega očekujete da vas mi poštujemo", napisao je Janakopulos. Inače, Ataman ima najviše isključenja u Evroligi od 2007. godine, čak sedam.

Izvor: Printscreen/Instagram/dpg7000

Ovako je Ataman isključen:

BONUS VIDEO: