Košarka

LEBRON IZAŠAO NA TEREN, A SVI GLEDALI U NJEGOVOG SINA: Preživeo dramu na terenu, ne zna se hoće li opet igrati košarku!

Autor Nikola Lalović

Broni Džejms je stigao na košarkaški teren posle drame koju je preživeo prošle sezone, ali za sada samo kao gledalac.

Izvor: Profimedia/JAVIER ROJAS/PI

Lebron Džejms se vratio na teren, ali svi su gledali zapravo ka prvom redu tribina na meču Golden Stejta i Lejkersa. Razlog za to je Broni Džejms, najstariji Lebronov sin koji je stigao na meč da podrži oca. Broni je prošle sezone kolabirao na terenu i otkriveno je da ima srčane probleme, ali se srećom nije strahovalo za njegov život. Sada je dobro i čeka se odluka kada će se vratiti na košarkaški teren. 

Tata na terenu nije proveo mnogo u predsezoni pa je tako za 17 minuta imao 12 poena. Ipak njegovi Lejkersi su poraženi 129:125, a odličan meč sa 26 poena odigrao je Džonatan Kuminga. Stef Kari je ubacio 18, a Mozes Mudi 15, dok je nekadašnji osvajač ABA lige Dario Šarić imao 9 uz 5 skokova i 3 asistencije. Kod Lejkersa Torean Prins je imao 17, Ostin Rivs 16, Entoni Dejvis i Kristijan Vud po 13 poena.

Nije bilo Nikole Jovića u porazu Majamija od San Antonija 120:104, a Viktor Vembanjama se odlično predstavio publici u Teksasu sa 23 poena, dok je Darijus Vasel imao 21. Sa druge strane Džamal Kain je upisao dabl-dabl sa 24 poena i 10 skokova. Pogledajte pozdrav Lebrona Džejmsa i Bronija Džejmsa pored terena: