SJAJNO

PRELIJEPA SLIKA SA DOČEKA KOŠARKAŠA SRBIJE - TU JE BORIŠA SIMANIĆ! Ovaj detalj iz aviona oduševio je sve!

Autor Nemanja Stanojčić

Boriša Simanić u avionu sa košarkašima Srbije seo je pored selektora Svetislava Pešića.

Izvor: Twitter/printscreen/@KSSrbije

Boriša Simanić (25) vratio se iz Manile zajedno sa sunarodnicima i ekspedicijom Srbije. Zbog dvije operacije i odstranjenog bubrega on je bio u bolnici, nije mogao da pomogne ekipi na parketu, a u Beograd je došao čarter letom sa ekipom i nalazio se u zadnjem dijelu aviona zajedno sa medicinskom ekipom.

Po slijetanju na aerodrom "Nikola Tesla" napravljena je i zajednička fotografija koja najbolje opisuje zajedništvo u timu. Odmah pored selektora Svetislava Pešića sjedio je upravo Boriša. Taj detalj svi su primijetili i na objavi KSS-a najviše poruka podrške dobio je upravo Simanić. Očekivano, zbog svega toga nije izašao zajedno sa timom na doček koji su im priredili navijači.

Dobra vijest je da je Boriša dobro podnio put, stigao je u Beograd i sada ga ovde čekaju dodatni pregledi. Odradiće sve neophodne provjere i nastaviće proces rehabilitacije. Doktor Moma Jakovljević je u nedavnom intervjuu za MONDO rekao da će Simanić moći normalno da igra košarku, ali da je za njega ova sezona završena.

Pogledajte kako je izgledao doček košarkaša:

Navijači su nestrpljivo čekali izlazak košarkaša:

Ovako se Boriša povrijedio na Mundobasketu:

 BONUS VIDEO: