Spremaju se

"ORLOVI" POSLE KIKSA HTJELI DA TRENIRAJU DO 11 UVEČE! Pešić zakazao trening, a onda je zbog ovoga došlo do PROMJENE!

Autor Nikola Lalović

Reprezentacija Srbije će naredni trening održati u "Filsport areni", a u poslednji čas promijenjen je i termin treninga Od izvještača MONDA sa Mundobasketa Nikole Lalovića

Izvor: Kurir/Dado Đilas

Srbija je ponovo poražena od Italije na velikom takmičenju i po treći put su nas "Azuri" kada je to najbitnije savladali. Ipak srećom sada utakmica nije eliminaciona pa ćemo imati priliku da ostanemo u tamičenju.

U nedelju od 20 časova po lokalnom, a od 14:00 po srpskom vremenu igraćemo poslednji meč grupne faze sa Dominikanskom Republikom. Ako tu pobijedimo prolazimo dalje, a kako će prije nas igrati Italija i Portoriko znaćemo tačno kakav nam je put u eventualnom četvrtfinalu.

Prie toga će "orlovi" vrijeme iskoristiti da se oporave, ali i da treniraju, a selektor Pešić je zakazao trening za subotu u najkasnjem mogućem terminu. Naši su na trening trebalo da izađu od  21 do 23 časa, ali su Dominikanci otkazali svoj trening i naš termin je pomjeren. 

Za meč sa Karlom Entonijem Taunsom, Andresom Felizom i ekipom će "orlovi" trenirati od 19 do 21 čas, što će im ostaviti manje od cijelog dana odmora između treninga i naredne utakmice. 

BONUS VIDEO: