OTKRIVENO

OTKAZAO SRBIJI, A EVO GDE JE SADA JOKIĆ! Dok se "orlovi" spremaju za Mundobasket, Somborac uživa! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić je napustio Srbiju nakon što je otkazao selektoru Svetislavu Pešiću učešće na Mundobasketu.

Izvor: Twitter/ColinCowherd/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić je nakon iscrpljujuće NBA sezone u kojoj je osvojio šampionski prsten odlučio da se dobro odmori, pa smo ga tako čitavog leta viđali kako uživa na prostoru bivše Jugoslavije. Bio je u rodnom Somboru gde je navijao za svoje konje, potom smo ga viđali na koncertima, ali i kako kupuje pivo u Bosni i Hercegovini, odnosno čak i kako učestvuje na raftingu na Tari i Drini.

Od kada je odlučio da se zahvali selektoru Svetislavu Pešiću i ne igra za reprezentaciju Srbije ovog leta na Mundobasketu gubi mu se svaki trag, a sada je konačno otkriveno gde se nalazi. To je potvrdio američki novinar Kolin Kauerd na svom Tviteru podelivši zajedničku fotografiju.

Poznati američki novinar, nekada zaposlen na ESPN-u, napravio je "selfi" sa Jokićem i potvrdio da se srpski košarkaš nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama, preciznije u Kaliforniji gde odmara na plaži. Preciznije, Jokić je na Menhetn biču.


Podsetimo, mnogi su mislili da će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju Srbije na Mundobasketu, međutim posle dugo razmišljanja saopštio je selektoru Svetislavu Pešiću da "nije mentalno spreman" da preuzme toliki pritisak na sebe, posebno nakon sezone koja ga je "držala na terenu" sve do druge polovine juna. Zato je poželeo dodatno da se odmori i skrene misli od košarke, tako da zbog toga trenutno nije sa "orlovima" na Akropolis kupu u Grčkoj.

BONUS VIDEO: