Košarka

LIČIM NA MBAPEA, VODITE MENE U ARABIJU! NBA superstar ima ponudu za Saudijce, hoće i on njihove MILIONE!

Autor Nemanja Stanojčić

Janis Adetokumbo hoće u Saudijsku Arabiju umesto Kilijana Mbapea.

Izvor: Twitter/npolive/MN Press

Janis Adetokumbo hoće u Saudijsku Arabiju umesto Kilijana Mbapea. Spreman je i da promijeni sport kojim se bavi i da sa košarke pređe na fudbal. Zašto? Zato što je Al Hilal ponudio 300 miliona eura PSŽ-u za supertalentovanog francuskog fudbalera, a njemu bi plata iznosila 200 miliona eura godišnje.

Zato je grčki košarkaš imao zanimljiivu objavu na društvenim mrežama upućenu baš tom klubu. "Al Hilal, možete mene da uzmete. Ličim na Mbapea", napisao je Janis i tako napravio šou, a čak mu je i Mbape odgovorio. Mnogima se dopala njegova poruka, a neki su se našalili da bi možda "razmjena" i uspjela da nije ogromna razlika u visini. Janis je visok 211 centimetara, a Kilijan 178.

Informacije o ovom transferu mijenjaju se iz dana u dan. Najnovije kažu da je PSŽ prihvatio ponudu kluba, ali da je Kilijan odbio i da ne želi da ide tamo. Što se Adetokumba tiče on se nalazi na spisku Grčke za predstojeće Svjetsko prvenstvo, ali je pod upitnikom. Imao je manju operaciju i spekuliše se da neće biti dio Mundobasketa.

Tagovi