Košarka

OTKRIVENO - OLIMPIJAKOS HTIO CENTRA PARTIZANA: Poslali ponudu, on odbio zbog NBA!

Autor Nikola Lalović

Tristan Vukčević je bio na meti Olimpijakosa prema pisanju grčkih medija.

Izvor: MN Press

Tristan Vukčević je imao ponudu da postane crveno-bijeli, baš poput svog oca Dušana, ali je to odbio! Tražio je mladog krilnog centra prema navodima grčkih medija Olimpijakos, ali je on taj transfer odbio. 

Iz Real Madrida je stigao u Partizan Vukčević i prošle sezone je imao određenu minutažu. Onda je prvo tokom sezone otišao u Ameriku, a potom je u pauzi između dvije sezone uspeo da se nametne NBA skautima. Vašington Vizardsi su ga izabrali kao 42. pika i sada mu je namjera da karijeru nastavi u Americi, a da bi to uradio odlučio se da pređe u Peristeri!

"Olimpijakos je dao ponudu Tristan Vukčeviću, ali on preferira da pređe u tim koji će mu garantovati minutažu. On želi da se spremi za NBA", navodi grčki novinar Vagelis Joanu. 

Najvjerovatnije da će Vukčevićev naredni klub biti atinski Peristeri koji sa klupe predvodi Vasilis Spanulis, a pomoćnik mu je Tristanov otac Dušan Vukčević. On je takođe bio košarkaš i karijeru je počeo u Crvenoj zvezdi, a onda se preko Apolona iz Patre lansirao u sam evropski vrh pa je kasnije igrao za Olimpiajkos, Real Madrid, Montepaski, Ulker, Olimpiju iz Milana i Virtus. 

BONUS VIDEO: