ZVANIČNO

SANJA DRES PARTIZANA, ALI TO NEĆE BITI OVOG LJETA! Miško objavio gdje šampion VTB-a nastavlja karijeru

Autor Milutin Vujičić

Nenad Dimitrijević je zablistao prošle sezone u dresu UNIKS-a i ostaje u ovom klubu.

Izvor: Profimedia/SPUTNIK

Makedonski košarkaš Nenad Dimitrijević (25, 190 cm) spominjao se kao potencijalno pojačanje Partizana ovog ljeta, međutim sada je zvanično saopšteno da se to neće dogoditi. Njegov agent Miodrag Miško Ražnatović poručio je na Tviteru da je Dimitrijević potpisao za UNIKS, što znači da će ostati u redovima šampiona VTB lige za prethodnu sezonu.

Dimitrijević je inače košarkaš Valensije, a prethodnu sezonu proveo je na pozajmici u Kazanju i ostavio fantastičan utisak, zbog čega su Rusi odlučili da ga zadrže. Preciznije, njegov ugovor sa Valensijom istekao je početkom juna, a početkom jula objavljeno je da je postigao dogovor da ostane član UNIKS-a, iako se za njega interesovalo još nekoliko evropskih klubova, čak i više članova Evrolige.

Dimitrijević inače nikada nije krio da je veliki navijač Partizana, a već je igrao protiv njih kao član Huventuda. Istakao je da mu je san da zaigra za crno-bele, međutim očigledno to neće biti naredne sezone. Dodajmo i to da je plejmejker prošle sezone u VTB ligi prosečno bilježio 12,9 poena, 5,5 asistencija i 2,5 asistencija.


BONUS VIDEO: