Košarka

NOVA PARTIZANOVA BOMBA - TROSTRUKI ŠAMPION EVROPE! Željko poslao ponudu svom miljeniku, hoće ga u crno-bijelom!

Autor Milutin Vujičić

Partizan je navodno poslao zvaničnu ponudu Kostasu Slukasu koji ne može da nađe zajednički jezik sa Olimpijakosom.

Izvor: MN Press

Samo dan pošto se pojavila informacija da je Partizan poslao ponudu Nikoli Mirotiću, stiže vijest da su crno-bijeli zainteresovani za još jednog od najboljih igrača u Evroligi. Litvanski portal "Basket News" prenosi da Partizan želi da u svojim redovima vidi sjajnog grčkog beka Kostasa Slukasa, odnosno da je to želja trenera Željka Obradovića.

"Žoc" ga vrlo dobro poznaje pošto su zajedno sarađivali u Fenerbahčeu tokom pet sezona (od 2015. do 2020. godine) i turskom klubu donijeli titulu Evrolige 2017. godine, dok se potom Slukas vratio u Olimpijakos - sa kojim je još dva puta dizao najvažniji pehar u klupskoj košarci. Iako ponovo uživa u Atini, poziv starog prijatelja mogao bi da ga povuče da se ponovo oproba u inostranstvu, i to u Beogradu.

Prema nezvaničnim informacija, Slukas je tražio veću ulogu u Olimpijakosu, što izgleda klub ne može da mu ponudi, da bi nakon toga stigla i zvanična ponuda Partizana. U taboru crno-belih ga vide kao zamenu za Dantea Egzuma, koji bi mogao da ode ovog ljeta, s tim Željko Obradović ne bi imao ništa protiv da sledeće sezone ima obojicu.

Tokom prethodne sezone u dresu Olimpijakosa, najboljeg tima regularnog dela sezone i finaliste fajnal-fora, Slukas je prosječno beležio 11 poena, 2,1 skokova i 5,6 asistencija. Dobro je poznato da je jedan od najboljih "klač" igrača u čitavoj Evropi, odnosno kada se lomi utakmica - neće bježati od odgovornosti, nego će obično pogoditi (to je osj

 etio i Monako). Osim Partizana, za njega se ponovo interesuje i Fenerbahče, ali sve će zavisiti od pregovora oko novog ugovora sa klubom iz Pireja.

BONUS VIDEO: