Svaka čast!

HEROJSKI POTEZ ŽELJKOVOG POMOĆNIKA! Trener Partizana postaje šampion - prodaje prsten ABA lige u humanitarne svrhe!

Autor Dušan Ninković

Pomoćni trener Partizana Bogdan Karaičić je pokazao svoju humanu stranu i na aukciju stavio vrijedan predmet.

Izvor: MN Press

Košarkaši Partizana su posle 10 godina osvojili ABA ligu, a jedan od pomoćnika Željka Obradovića rešio je da postane šampion i nakon toga! Pomoćni trener crno-bijelih Bogdan Karaičić odlučio je da proda šampionski prsten ABA lige i kompletan novac koji bude izlicitiran za ovaj vrijedan predmet uplati u humantirne svrhe!

Licitacija na zvaničnom Instagram nalogu Partizana počela je 30. juna u 16:00, a trajaće narednih 10 dana! Početna cijena zlatnog prstena koji je nemoguće izraditi bez dozvole ABA lige je 240.000 dinara, a na storijima zvaničnog naloga Partizana možete pratiti kako se odvija licitacija i koja je najviša ponuda za dragoceni predmet, a pobednik licitacije biće kontaktiran od strane kluba. Ovo je Bogdan Karaičić, koji prodaje šampionski prsten:

Po želji pomoćnog trenera Partizana zarađena sredstva biće raspoređenja na tri strane - Lenki Lazarević, Isidori Vučković i Sergeju Bjelobabi. Dio prikupljenih sredstava Bogdan je namjenio i porodici nedavno preminulog prijatelja. 

Inače, Karaičić je tokom sezone bio izuzetno važan dio Partizanovog tima. Željko Obradović je nekoliko puta isticao kako nikada u trenerskoj karijeri nije imao bolji stručni štab, a Bogdan je bio jedan od najbitnijih saradnika na putu ka tituli u regionalnom takmičenju. Karaičiću je ovo drugi veliki trofej tokom trenerske karijere, pošto je sa Lokomotivom osvojio Kup Rusije 2018. godine. Pored toga radio je i u Danskoj, a u Srbiji je bio deo stručnih štabova Saše Obradovića u Crvenoj zvezdi i Vlade Jovanovića u Megi.