HAOS

OBRADOVIĆ POBESNEO I UDARIO NAVIJAČA PARTIZANA! Ovaj detalj mnogima je promakao - Željko je ODMAH reagovao

Autor Nemanja Stanojčić

Željko Obradović žestoko se iznervirao zbog poteza jednog navijača na petom meču finalne serije sa Crvenom zvezdom.

Izvor: Twitter/screenshot/BasketNews_com

Partizan je pobedio Crvenu zvezdu, osvojio titulu u ABA ligi, a jedan potez u završnici tog meča žestoko je iznervirao Željka Obradovića. U poslednjim sekundama utakmice jedan od navijača dotrčao je do klupe i počeo da grli članove stručnog štaba crno-bijelih. Odmah je to iskusni stručnjak primetio, skočio je na njega, udario ga i odaljio ga sa klupe. Mnogi taj detalj nisu primjetili, dok se na snimku vidi i da su čovjeku pale naočare.

U narednom momentu, posle zvuka sirene, Matijas Lesor i Džejms Naneli prišli su svom treneru, počeli da ga dižu i da slave, ali je on od njih zahtjevao da se pomere i da ga puste. Prvo je otišao da se pozdravi sa kolegom Duškom Ivanovićem i stručnim štabom crveno-bijelih. Tek posle toga se upustio u proslavu uspjeha sa igračima i navijačima.

Na terenu je bila prava ludnica, publika je upalila i baklje, pa se tako ništa nije videlo od tima na neko vrijeme. Onda su zajedno sa igračima počeli da slave, pa su u jednom momentu uhvatili i Obradovića i počeli da ga bacaju u vazduh.