"MIAMI VICE!"

SVI GLEDALI U KOŠULJU NIKOLE JOKIĆA! Dominirao i "havajkom", a tek da vidite pantalone... (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić kao holivudska zvezda iz serija koje smo viđali da se snimaju u vrelom Majamiju.

Izvor: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić je na samo pobedu daleko od šampionskog prstena. Denver je prethodne noći napravio još jedan brejk protiv Majamija (108:95) i pred svojom publikom u utorak će imati priliku da ispiše stranice istorije, baš kao što to već radi Jokić tokom čitavog plej-ofa.

Jokić je prethodne noći privukao pažnju pošto je postigao 23 poena, imao je 12 skokova i četiri asistencije, ali i sa još bar tri stvari: reakcijama na klupi, nezgodnom povredom koju je "izlečio rakijom", kao i interesantnim stajlingom. Somborac je tokom ove sezone uveo praksu da nosi odela, međutim nakon što je sve oduševio "Guči" majicom na prethodnom gostovanju u vrelom Majamiju, sada je izabrao "havajku".

Košulja u havajskom stilu privukla je veliku pažnju kada se Jokić pojavio u hali Majamija, dok je takođe interesantno što je uz nju izabrao i pantalone u oker ili bež nijansi. Kako se vama dopada ova Jokićeva kombinacija, da li vam se više sviđa nego kada je nosio odela?

Njemu je izgleda svejedno, pošto šta god da obuče, dođe do istog epiloga - dominira protiv svog rivala i pokazuje da je trenutno najbolji košarkaš na svetu.