HIT!

"NIKOLA, RAZOČARAO SI ME..." Šou u svlačionici Denvera - trener drži govor, a Jokić nosi NAJVEĆU KAJLU ikada! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Denver je između ostalog uspešan i zbog sjajne atmosfere koju je trener Majkl Meloun napravio sa svojim saigračima.

Izvor: Twitter/NBA/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić odveo je Denver do velike pobede u Majamiju (108:95), nakon koje njegovom timu nedostaje samo još jedan trijumf da bi došli do istorijskog prve titule. Jokić je uprkos povredi zarađenoj u prvoj deonici ponovo bio najvažniji igrač svog tima, pa je susret završio sa 23 poena, 12 skokova i četiri asistencije, za šta ga je njegov trener Majkl Meloun nagradio tokom govora u svlačionici.

Kao i posle svakog meča, Meloun je držao govor koji beleže i televizijske kamere. Trener je čitao statistiku svojih igrača i o svakom od njih je imao poseban komentar, a kada je došao do svog omiljenog i najboljeg igrača Nikole Jokića, prvo se našalio: "Razočarao si me, večeras nemaš tripl-dabl!".

"Želim ovo da dam Nikoli Jokiću", rekao je Meloun pre nego što je srpskom centru oko vrata stavio veliki lanac sa priveskom u obliku grba Nagetsa koji dodeljuje posle svake pobede svog tima jednom od igrača.

Prethodne noći to je mogao da dobije i Aron Gordon, najbolji strelac Denvera u pobedi nad Majamijem sa 27 poena, koga je takođe nahvalio Meloun, lepe reči imao je i za Brusa Brauna koji je odigrao svoj najbolji meč u plej-ofu i pogodio je nekoliko važnih trojki zbog kojih je i i Jokić skakao sa klupe. Odabranim rečima Meloun je pričao i o Džamalu Mareju, koga šut nikako nije služio, ali je zabeležio 12 asistencije bez izgubljene lopte.