LEPO!

OVO JE VAŽNIJE OD TITULE I REKORDA! Jokić u zagrljaju porodice, Bogdan i Miško gledaju - jedan detalj privukao pažnju!

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić je sa svojim najbližima proslavio još jednu veliku pobjedu Denvera u plej-ofu.

Izvor: Twitter/NBA/Screenshot

Nikola Jokić je na samo pobjedu daleko od šampionske titule. Denver je napravio drugi uzastopni brejk protiv Majamija (108:95) i trenutno vodi 3:1 u seriji, pa će idućeg utorka imati priliku da sve završi pred svojim navijačima. A ako Jokić bude igrao kao što je do sada i ako nastavi da ispisuje istoriju NBA lige, pobjeda neće dolaziti u pitanje, tako da će Nagetsi prvi put u svojoj istoriji moći da kažu da su šampioni.

Ipak, ima i vrijednijih stvari od titula i rekorda, posebno kod Jokića. Srpski centar je odmah po završetku utakmice slavio sa svojim najbližima i taj snimak je raznježio sve navijače. Mnogo puta je Jokić isticao da bez podrške porodice ništa ne bi uradio, pa ne čudi što je prvo njima otrčao u zagrljaj kada se oglasila sirena...

Jokića su grlila braća Nemanja i Strahinja, supruga Natalija, a sa tribina su ih bodrili i brojni prijatelji, prije svih košarkaš Bogdan Bogdanović i agent Miško Ražnatović. Pogledajte scene sa završetka utakmice!

 A potom i kako je Nikola Jokić slavio koševe svojih saigrača kao nikada u životu, što dovoljno govori koliko mu sve znači.