Gotovo je!

"ČOVJEČE, ISPRAŠIĆE VAS JOKIĆ!" Legendarni NBA as upozorio Majami: Kevine, Nikola te šalje u penziju! Bem? U problemu si

Autor Nikola Lalović

Nikola Jokić je nezaustavljiva sila u NBA ligi i to je ponovio i Trejsi Mekgrejdi!

Izvor: Profimedia

Trejsi Mekgrejdi ne krije koliko voli Nikolu Jokića! Pričao je naširoko o tome kakav je on igrač i priznao da bi volio da je imao priliku da igra sa njim, a sada se dotakao i serije finala NBA. 

Jokić će se pod košem sudariti sa jednim od najboljih centara NBA lige Bemom Adebajom, kao i sa veteranom Kevinom Lavom kome će ovo biti peto NBA finale. Iako na papiru djeluje da bi Majami mogao da stopira Srbina, Trejsi se sa time ne slaže...

"Bem čovječe, toliko mi te je žao... Kevina Lava će da pošalje u penziju!", počeo je Mekgrejdi, pa nastavio: "Ovo je kraj Kevina Lava, isprašiće mu d*pe. Taj momak je sve što volim kod košarkaša! Nije ni blizu borba pod košem, Jokić je duplo bolji od igrača Majamija. Ja volim Bema, ali on je u problemu!", jasan je bio Mekgrejdi. 

Sedmostruki NBA Ol Star i nekada jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih igrača NBA lige nije tu stao već je još jednom morao da ponovi kako Nikolu jednostavno - voli! "Vidite koliki je? Nema mišiće, nije izdefinisan i onda Vas umori tijelom? Volim ga! Nemam druge riječi, volim ga!"

Nikola Jokić će sa svojim Denver Nagetsima probati da uzme titulu šampiona u seriji koja je počela u večeri između četvrtka i petka kada je Denver lako pobijedio. Prva dva meča će se igrati u Denveru, a onda se serija seli na Floridu.