Košarka

PARTIZAN SE PRVI PUT OGLASIO POSLE IZREČENIH KAZNI!

Autor Kristina Raičević Izvor esspreso.rs

Crno-bijeli su na svom Tviter nalogu citirali izjave svojih košarkaša

Izvor: MN Press

KK Partizan se nije oglašavao nakon izrečene kazne Evrolige, koja je suspendovala na dva meča Kevina Pantera i na jedan Matijasa Lesora, dok su kod Reala kazne zaradili Geršon Jabusele (5 utakmica) i Gabrijel Dek (jedan meč).

Ali, crno-bijeli su se po prvi put nakon izrečene kazne oglasili na društvenim mrežama, i to tako što su citirali izjave svojih košarkaša, Kevina Pantera, Matijasa Lesora i Džejmsa Nanelija.

Svi oni pozvali su na smirivanje tenzija, poručili da se nadaju da će se sve vratiti na košarkaški teren i pozvali su svoje navijače da poštuju rivale i smire tenzije pred nastavak serije u Beogradu, gdje Real sigurno čeka paklena atmosfera.

Partizan je uz te izjave tagovao i Evroligu i ovo je nesumnjivo skrivena poruka, jer su istaknuta dva od tri igrača koja su dobila suspenzije, a koji su prije izrečenih kazni pozvali na spuštanje tenzija i vraćanje košarci i fer- pleju.

 Podsjetimo, Partizan je u Madridu napravio dvostruki brejk, vodi sa 2:0 u seriji i sada mu je dovoljna jedna pobjeda za plasman na Fajnal for.

Međutim, crno-bijeli u slučaju da dobiju sa 3:0 na Fajnal foru u prvom meču protiv Barse ili Žalgirisa, pa se mnogi navijači crno-bijelih pitaju da li je možda bolje plasman na F4 juriti u potencijalnoj drugoj utakmici u Beogradu.

Naredni meč između Partizana i Reala na programu je u utorak, 2.Maja od 20.30 u rasprodatoj Areni.