Košarka

JOVANOVIĆ: TREBA DA BUDEMO JAKO MOTIVISANI, JAKO PRECIZNI I FOKUSIRANI ŠTO SE TIČE SAME UTAKMICE! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić

Trener košarkaškog kluba Budućnost Voli - Vladimir Jovanović i igrač Trae Bell Haynes, prokomentarisali očekivanja pred nove mečeve koji slijede.

Izvor: KK Budućnost Voli

"Krećemo na put gdje ćemo vezati dvije utakmice na strani, dvije veoma važne utakmice za nas. Vjerujem da će biti teška utakmica u Zagrebu. Cibona se osjeća dobro, upravo su savladali Crvenu zvezdu ali vjerujem da možemo doći do pobjede. Igranje na strani u ABA ligi je teško ali se nalazimo u dobrom ritmu i želimo da tako nastavimo", istakao je Trae Bell Haynes.

POGLEDAJTE VIDEO:

 "Mislim da Cibona ove godine, ne računajući ovu utakmicu protiv Zvezde koja je podvig, ima kontinuitet dobrih igara. Ove sezone u ABA ligi pružajaju dobre partije, neke utakmice dobijaju, neke gube ali su stvarno jedan ozbiljan protivnik. Sistem takmičenja je jako naporan za moju ekipu sa dvije utakmice nedeljno i zahtijeva da svaki meč shvatite jako ozbiljno ali smo i prvu utakmicu u Podgorici prišli ozbiljno i pripremali smo se za Cibonu, međutim oni su odigrali jednu kvalitetnu utakmicu. Takvu utakmicu i očekujem u Zagrebu, pogotovo nakon meča sa Zvezdom koja će da ih motiviše da budu još bolji. Kada smo mi u pitanju, čeka nas dupli program sa dvije utakmice na strani protiv Cibone i Trenta u Italiji. Treba da budemo jako motivisani, jako precizni i fokusirani što se tiče same utakmice. Imaju dovoljno kvaliteta da odigraju dobru utakmicu i ukoliko ne budemo na svom nivou možemo imati problema", zaključio je trener Vladimir Jovanović.

POGLEDAJTE VIDEO: