Košarka

JOKIĆU, KAKO IZDRŽAVAŠ SA OGREBOTINAMA I OŽILJCIMA? Nikola dobio pitanje, pa nasmejao sve - jeste videli njih DVOJICU!?

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Nikola Jokić otkrio je da je navikao na ogrebotine i ožiljke sa mečeva u NBA ligi zbog svoje braće.

Izvor: Profimedia

Nikola Jokić dominira NBA ligom, beleži tripl-dabl učinak u proseku ove sezone (24,8 poena, 11,7 skokova i 10 asistencija po meču). Denver je prvi u Zapadnoj konferenciji zbog njega, a za sve to vreme nema pravi zaštitu od sudija. Završava sa ogrebotinama i ožiljcima i za sve to retko čak dobija i faul, za razliku recimo od Džoela Embida.

Bilo kako bilo, Nikola nastavlja da pleše po terenu, posle pobede protiv Klipersa (134:124) srpskog centra na konferenciji pitali su baš za to. Kako nastavlja da igra i da se bori kroz sve te udarce koje trpi. "Ljudi, rvem se sa svojom braćom još od kad sam imao četiri godine", nasmejao se Jokić i ujedno nasmejao i sve prisutne.

Njegova braća Nemanja i Strahinja poznati su već i u NBA ligi. Kada je billo tenzija i haosa između Nikole i braće Moris (Markifa i Markusa), bili su spremni da ulete na teren i da se pobiju sa njima. Čak su otvarali i naloge na društvenim mrežama. Inače, Nemanja je poznat i po MMA borbama, tako da je jasno da je Nikola imao i poseban "trening" tokom odrastanja, tako da je navikao na ovakav tretman. Ovo su njegova braća: