Košarka

NIKOLA, DA LI JE TO BIO ODGOVOR NA MOJE PITANJE? Jokić o jednom NE ŽELI da priča, ma koliko da novinari pokušavaju!

Autor Miloš Miranović Izvor mondo.rs

Nikola Jokić ponovo je izbegavao da priča o jednoj temi, koja očigledno zanima sve osim njega.

Izvor: Twitter/Nuggets

Nikolu Jokića ne interesuje to što ove sezone ima tripl-dabl učinak u proseku (25,1 poen po meču, uz 11,1 skok i 10 asistencija). Na pitanje novinara na konferenciji za medije, on nije mogao da jasnije kaže da ga nije briga za brojeve, bez obzira na to što je dvostruki uzastopni MVP NBA lige.

  • "Uuuuuu", rekao je Jokić kada je čuo pitanje o svojim brojevima. Na to su se svi u sali za konferencije nasmejali.
  • "Mislim da sam dobio odgovor, zar ne? Da li ti takva statistika znači bilo šta?", pokušao je novinar još jednom.
  • "Mislim, naravno da je lepo. Ponavljam, to nije nešto ka čemu težim, niti to pokušavam da uradim. To mi se samo dogodilo. Srećan sam dok god pobeđujemo utakmice i dok su saigrači oko mene srećni", glasio je Nikolin odgovor
  • "Nikola, tim je na skoru 16-0 kad ti imaš tripl-dabl učinak?", nastavili su novinari o temi o kojoj Nikola ne voli da priča. Posle ovog pitanja je podigao obrve, okrenuo glavu, pa odgovorio.
  • "Znamo da je bilo uspešno i znamo šta moramo da uradimo", kratko je rekao.
  • "Nikola, da li te više zadovolje 'slatka' dodavanja od pogođenih trojki ili poena posle prodora? Ili ti je sve to isto?"
  • "Sve mi je to isto. Sve dok lopta ulazi", završio je Nikola, gestikuliravši kažiprstom kako lopta prolazi kroz obruč.

Denver je u sredu prekinuo mini-seriju poraza (Filadelfija, Milvoki) i pobedio Nju Orleans, a Jokić je ubacio 26 poena, uz čak 15 asistencija i 18 skokova. Naredni izazov imaće u noći između četvrtka i petka, kada će dočekati aktuelnog šampiona, Golden Stejt Voriorse, od 3 časa ujutru.