Majstor

JOKIĆ JE KOŠARKAŠKI GENIJE, OSTAVIO JE AMERIKANCE U ČUDU: Varka, pa poeni, a rivali blijedo gledaju, ovo samo on može!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Kakav je košarkaški mađioničar Nikola Jokić!

Izvor: Twitter/screenshot/DraftKings

Nikola Jokić je još jednom oduševio svojim igrama u NBA ligi pošto je uspio da upiše novi tripl-dabl u pobjedi svoje ekipe nad Nju Orleans Pelikansima 122:113, pošto je imao 26 poena, 18 skokova i 15 asistencija. 

Kao da sama statistika i to što vodi Denver ka prvom mjestu na Zapadu nije dovoljno, dvostruki MVP je ponovo oduševio svojim fantastičnim potezima pa je tako u jednoj kontri potpuno zbunio svoje čuvare!

Dobio je loptu u tranziciji na polovini terena i dok bi skoro svi ostali NBA centri tu zastali i sačekali da predaju loptu plejmejkeru, on je krenuo ka košu. Herbert Džons i Trej Marfi su mislili da je konačno stao kada je kod trojke okrenuo leđa košu, a onda je uslijedio još jedan momenat genijalnosti. Jokić je jednostavno napravio promjenu i prošetao se do koša! Pogledajte taj potez: 

Jokića u februaru čeka ol-star vikend, a onda i borba sa Denverom u plejofu gdje se nadaju da bi mogli do samog kraja. Već su krenuli da planiraju trejdove koji bi ih pojačali pred posljednji dan trejd roka.  

Tagovi