Košarka

POGLEDAJTE IZJAVU TRENERA BUDUĆNOSTI!

Autor Anđela Pešić Izvor RTCG

Trener Budućnosti Voli Vladimir Jovanović kazao je da je Gran Kanarija jedan od favorita za trofej u Evrokupu, ali da njegov tim ne ida sa "bijelom zastavom" u Španiju.

Izvor: YouTube/BC Partizan TV

“Prije svega radi se o jednoj veoma kvalitetnoj ekipi koja je pred sezonu dosta renovirala svoj tim. Doveli su jako kvalitetna domaća pojačanja iz španske lige ali i jako kvalitetne internacionalce. Samim dovođenjem ovako kvalitetnih igrača istakli su kandidaturu da naprave iskorak u odnosu na prethodnu godinu, pogotovo u Evrokupu i jedan su od favorita da osvoje takmičenje,” kazao je Jovanović.

On je istakao da je moraju zaustaviti igru rivala u tranziciji, piše RTCG

“Ukoliko želimo dobar meč protiv Gran Kanarije moramo da zaustavimo bekovsku liniju koja je izuzetno kvalitetna i šuterski potentna. Prije svega mislim na Slotera, ali ne bih da umanjim ni kvalitet Benitea i Basasa. Normalno, uz organizacione sposobnosti Albisija. U lou post igri prevashodno se ističu Ingliš i Salvas. Ne smijemo dozvoliti lake poene, tranziciju koja je njihov trejdmark. Vrlo zahtjevna utakmica sa taktičke strane i zahtijevaće fokus od prvog do poslednjeg minuta.”

Meč se igra sjutra od 21 sat u Španiji, zaključuje RTCG