DILEMA

AMERIKANAC BRUTALNO ISKREN - LOŠE SAM POČEO, LOŠE ZAVRŠIO! Vajt progovorio o ostanku u Zvezdi: Moraćemo da razgovaramo!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Eron Vajt je posle osvajanja triple krune sa Crvenom zvezdom pričao o planovima za budućnost.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda završila je sezonu sa tri titule, a Eron Vajt je jedan od igrača koji će i to upisati u svoj CV. I sam je svestan da je tek završena sezona bila daleko ispod željenog nivoa.

Američki košarkaš je posle pobede protiv FMP-a bio brutalno iskren u razgovoru sa novinarima. Bio je samokritičan i direktan. Doduše, treba dodati i da ga je dosta omela povreda na početku sezone.

"Nisam dobro počeo, nisam dobro završio. Nije bila moja najbolja sezona. Šta reći? Morate da izvučete lekcije iz svakog iskustva", počeo je Vajt.

Priliku za popravni u crveno-belom dresu možda dobije naredne sezone.

"Postoji opcija za nastavak saradnje između mene i kluba. Razgovaraćemo krajem meseca i odlučiti. Moraćemo da obavimo razgovore. Bila je ovo čudna godina za mene, ali moram da pohvalim saigarače. Obožavam ih. Kada sezona ije dobra, lepo je imati ove momke tu i njihovu podršku."

Potom je na red došao i razgovor o uspesima tima.

"Osvojili smo sve. Samo nam je nedostajao plasman među osam najboljih u Evroligi. Osim toga smo slavili u tri finala. Igrali smo oko 80 mečeva kada sam bio u Žalgirisu. Kada pobeđujete onda je normalno da igrate ovoliko utakmica, ovo je veliki klub. Osim moje povrede, nismo imali teške povrede i ne možemo da se žalimo."

Na kraju je pohvalio navijače.

"Atmosfera ovde je fantastična. Ne možete da tražite ništa više kao igrač. Sezona je dugačka, tu su da vam pruže podršku, na terenu, društvenim mrežama u gradu. Stalno su tu, mnogo nam znači", zaključio je Vajt.