Uživanje!

NIKOLA JOKIĆ U PROVODU SA KOŠARKAŠKIM LEGENDAMA: Igra se F4 Evrolige, a NBA MVP završio na splavu! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Najbolji srpski košarkaš i prva zvijezda Denver Nagetsa opušta se nakon naporne sezone u SAD.

Izvor: Instagram/cickostoilko/misko4raznatovic/printscreen

Čim je završio sezonu u NBA, Nikola Jokić je stigao u Srbiju!

Najljepše mu je u rodnom Somboru, gde nije konstantno pred očima medija i može da uživa sa konjima koji su mu najveća ljubav, ali košarka... Pa, ne može stalno bez nje. Dok traje F4 Evrolige u Beogradu, centar Denver Nagetsa posjetio je Beograd!

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige primijećen je u glavnom gradu Srbije, na žurci koja je organizovana povodom Završnog turnira Evrolige. Fotografije sa tog događaja na svojim instagram profilima podijelili su Miško Ražnatović i Pero Antić, a može se vidjeti da je Jokić veoma dobro raspoložen.

Zajedno sa brojnim drugim košarkašima Nikola se provodio na jednom beogradskom splavu, gdje su i nastale pomenute fotografije.

Pogledajte zajedničku sliku sa Perom Antićem:

Podsjećamo, Nikoli Jokiću je baš u Srbijii uručena nagrada za MVP-ija tekuće NBA sezone i tom prilikom se dobro popilo, a djeluje da najbolji košarkaš najbolje lige planira da veliki dio ljetnjeg odmora provede u Srbiji. O tome da li će igrati za srpsku reporezentaciju naredne jeseni na Evropskom prvenstvu već je govorio selektor te zemlje Svetislav Pešić.

Fotografiju sa najboljim centrom svijeta okačio je i njegov agent Miško Ražnatović, koji je pozirao i pored Vasilisa Spanulisa:

Tagovi