OGLASIO SE

RADONJIĆ LJUT POSLE PORAZA - TAJ PODATAK MI BODE OČI! Trener Zvezde je prvo to video: Ovoga nije bilo ni u Evroligi!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Dejan Radonjić je imao šta da kaže posle poraza Crvene zvezde u Ljubljani. Jedan statistički parametar je prvo pogledao.

Izvor: YouTube/Screenshot/Cedevita Olimpija TV

Crvena zvezda nije uspela da prođe u finale ABA lige u dva meča. Moraće prolaz do meča za pehar da traže kroz majstoricu. Treći meč polufinalne serije regionalnog takmičenja igraće se u Beogradu.

U drugom duelu u Ljubljani je Cedevita Olimpija pobedila posle produžetka (88:80). Crveno-beli su ostali praznih šaka iako su imali čudesnu završnicu i priliku da u dodatnih pet minuta dođu do trijumfa. Nisu uspeli, pa ih čeka treći susret.

Po završetku utakmice je Dejan Radonjić bio vidno ljut zbog jednog podatka. U pitanju su slobodna bacanja, domaći tim je izveo znatno više (31/42), dok je srpska ekipa imala 15 i pogodila šest.

"Česitam Cedeviti na pobedi. Analiziraću ovaj meč na brzinu. Olimpija je bila tvrda, čvrsta, nisam zadovoljan kako smo odigrali. Odbrambeno smo bili mekani. I pored toga statistiku kada gledam bode oči odnos slobodnih bacanja čak 42. Ne pamtim da smo ni u Evroligi imali taj broj kad smo čvršće igrali. Napadački nije bilo onako kako je trebalo. Spremićemo se za meč koji sledi. Pokušaćemo da popravimo neke stvari i da radimo ono što želimo, a to je da dobijemo. Hvala, žurim na avion.", rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

Još uvek se čeka potvrda od strane ABA lige oko termina odigravanja trećeg meča. Jedan od razloga čekanja je činjenica da se fajnal-for Evrolige održava u srpskoj prestonici od 19. do 21. maja, pa postoji šansa i da se mečevi Crvene zvezde i Partizana odigraju po završetku tog događaja...