DIRLJIVO

EMOCIJE DA SE NAJEŽIŠ - ZVEZDA POBEDILA, A OVAJ DEČAK JE ZAPLAKAO: Dobio dres i zagrljaje igrača i ostao u šoku! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Prelepa scena u hali "Aleksandar Nikolić" nakon trijumfa crveno-belih u Evroligi.

Izvor: Twitter/@kkcrvenazvezda/Printscreen

Košarkaši Crvene zvezde su u petak uveče uspeli da u sjajnom meču savladaju turski Efes (93:85), aktuelnog prvaka Evrope, i tako u poslednjem kolu Evrolige na najbolji mogući način završe takmičenje.

Ipak, ono što je možda bilo i još lepše za sve navijače Crvene zvezde jeste momenat koji su nakon meča imali igrači tima i jedan mladi navijač.

Zvezda je pobedom dodatno razgalila verne fanove u hali "Aleksandar Nikolić", o toj vreloj atmosferi je govorio i je poznati glumac Darko Perić, ali šta tek reći za emocije koje su isplivale na površinu kada se kraj parketa pojavio jedan mladi navijač Zvzede.

Luka Mitrović je, videvši dečaka, rešio da skine dres i pokloni mu ga, što je dodatno nateralo suze na lice mališana. Posle zagrljaja i lepih pozdrava, dečak je prišao i Nikoli Kaliniću, zagrlivši ga.

"Više od kluba", prokomentarisala je KK Crvena zvezda na društvenim mrežama, a navijači su sa tribina sve proslavljali pesmom i aplauzima.

Pogledajte kako je to izgledalo: