Šta radi čovek...

ČAS KOŠARKE NIKOLE JOKIĆA - "VRTIO" BIVŠEG ABA CENTRA KAKO JE HTIO: Opet MVP učinak, kako se bliži plejof, sve je bolji!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Navikli smo se već na ovakve partije, ali zaista je impresivan.

Izvor: Profimedia

Još jedno veče, još jedna MVP partija Nikole Jokića. Srpski centar ovoga puta nije imao milosti u duelu sa Indijana Pejsersima, gdje je nekadašnji centar Budućnosti i Mege Goga Bitadze jednostavno bio inferiorazn protivnik. 

Centar iz Gruzije je na sve načine pokušavao da uspori Nikolu, ali na kraju je Denver pobijedio uz 37 poena, 13 skokova i 9 asistencija srpskog centra, što znači da mu je samo jedno dodavanje nedostajalo za tripl-dabl učinak. Na kraju je tome dodao i jednu blokadu, kao i dvije ukradene lopte.

INDIJANA - DENVER 118:125

U neizvjesnoj meču Indijana je imala nekoliko raspoloženih igrača, pa su tako Haliburton sa 20, Tejlor sa 18, ali i Bitadze sa 17 poena i 10 skokova bili odlični. Ipak, posle ovakve partije Jokića nisu Pejsersi mogli da pobjede. 

Ponovo je u redovima Denvera blistao ruki Bounz Hajlend sa 20 poena, dok je Vil Barton imao 18. Pogledajte Jokićeve najbolje poteze sa ovog meča:

Tagovi