Radoznao!

HIT SNIMAK DEJANA RADONJIĆA! POČEO O HOLINSU, PA O FUDBALU: U sred rečenice ga zanimao rezultat u Glazgovu! (VIDEO)

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Novinari su se nasmejali kada su čuli Radonjićevo pitanje, u sred svoje rečenice.

Izvor: Youtube/KK Crvena zvezda mts/printscreen

Košarkaši Crvene zvezde napravili su veliku pobedu protiv Makabija i nastavili put ka Top8 fazi Evrolige, a fudbaleri Crvene zvezde nešto kasnije su poraženi od Rendžersa u Glazgovu i tako sebi umanjili šanse da se nađu u četvrtfinalu Lige Evrope. Ta dva rezultata na svojoj konferenciji spojio je Dejan Radonjić.

Dok je trener Crvene zvezde odgovarao na pitanja novinara, u jednom trenutku su ga "presekle" vesti iz Glazgova.

Ekipa Dejana Stankovića postigla je tri gola koji su poništeni zbog ofsajda, golman Rendžersa je odbranio udarac Aleksandra Kataija sa bele tačke, Gelor Kanga je bombom pogodio prečku, a svi ti detalji bili su interesantni i članovima košarkaške sekcije.

Na samom početku susreta u Škotskoj, već u 3. minutu, Katai je savladao Alana Mekgregora nakon nedozvoljene pozicije, a to je poremetilo pažnju Radonjiću.

"Nadam se da i ovi drugi momci će ga... jesmo poveli?", rekao je Dejan Radonjić i nasmejao novinare na konferenciji.

U tom trenutku niko nije bio siguran koji je rezultat u Glazgovu, a Dejan Radonjić je nastavio da komentariše pitanje koje mu je postavljeno. On je tada govorio o povredi Ostina Holinsa, tačnije o tome da Amerikanac mora da ode na dodatne preglede pre nego što se bude znala težina povrede.

Pogledajte čitavu konferenciju.

Konferencija posle Zvezda - Makabi
Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda mts