BLISTAO!

MALO IMA I DO PONOSA - ZVEZDA NAS DVAPUT RAZBILA! Avramović dao 33 poena u derbiju, pa poručio: Išla me je lopta!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Aleksa Avramović analizirao pobedu Partizana u "večitom" derbiju.

Izvor: MN Press

Aleksa Avramović je bez ikakve sumnje heroj derbija. Partizan je slavio 98:84, a Čačanin je nakon bledog prvog poluvremena u drugom pogađao skoro sve!

Ubacio je osam trojki u nastavku, za ukupno 33 poena, pa nije iznenađenje što je njega posle meča Željko Obradović stavio u prvi plan, pošto nije tajna da je bilo dosta kritika na njegov račun posle prva dva derbija. Uz sve to, vredi istaći da je Avramović igrao sa maskom na licu koja smeta igračima.

"Osećao sam se fenomenalno u drugom poluvremenu, išla me je lopta, saigrači su mi verovali i generalno osećao sam to. Uvek sam znao da dam koš, to je nešto što sam radio i u Italiji i u Španiji", rekao je Avramović posle meča.

Partizan je ubedljivo izgubio prva dva derbija sezone, ukupno je bilo 32 razlike za Zvezdu, a to je posebno motivisalo crno-bele.

"Ova utakmica je bila posebna, malo ima i do ponosa, stvarno nas je Zvezda razbila prve dve utakmice i u Kupu i u prvom meču ABA lige. Znali smo da moramo da odigramo čvrsto, stvarno smo odigrali i čvrstu odbranu u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenuu smo imali i neke greške koje smo ispravili fantastičnim napadaom", rekao je bek Partizana koji je letos bio jedna od prvih akvizicija Obradovića.

Kratko su crno-beli proslavili sa navijačima, a sada je u glavi samo Lijetkabelis u Evrokupu, meč se igra već u utorak.

"Odigrali smo odličnu utakmicu, Kevin je odigrao fantastično prvo poluvreme, ja sam povukao u drugom, saigrači su nam verovali obojici i to je to, idemo dalje. Sutradan već letimo", zaključio je Avramović.

Tagovi