OPORAVIO SE

JOKIĆ DOBIJA OGROMNO POJAČANJE - KONAČNO! Godinu dana igra sam, sada se VRAĆA druga zvezda tima

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Nikola Jokić će dobiti veliko pojačanje pred plej-of NBA lige.

Izvor: Profimedia

Srpski košarkaš Nikola Jokić bi konačno mogao da dobije pomoć u Denveru i to tako što će se druga zvezda tima Džamal Marej vratiti na parket, posle godinu dana pauze!

Kanađanin je teško povređen još od prošlog aprila i meča sa Golden Stejtom, kada je pokidao ligamente levog kolena, a Nagetsi ga nisu požurivali sa povratkom na teren. Želeli su da se potpuno oporavi pre nego što ponovo zaigra košarku, a "zeleno svetlo" mogao bi da dobije vrlo brzo.

Na dan kada slavi 25. rođendan, navijači su dobili dobre vesti da bi na teren trebalo da se vrati tokom marta, naravno ako se do tada ne desi nešto nepredviđeno.

To će biti ogromno pojačanje Denveru pred plej-of, pošto je Jokić "vukao" samostalno ekipu u odsustvu Mareja i Portera Džuniora, ali naravno ne treba očekivati da Kanađanin igra kao što je to bio slučaj pre povrede - biće mu potrebno dosta vremena da se vrati...

Marej je u prethodnoj sezoni pre povrede prosečno beležio 21,2 poena, 4,8 asistencije i četiri skoka, dok je posebno dobar utisak ostavio tokom plej-ofa u "babl" sezoni.