PROBLEM

LEJKERSI MOGU DA OSTANU BEZ PLEJ-OFA! Stigla loša vest za Lebrona i ekipu - moraće bez superstara bar MESEC dana!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Težak udarac za Lejkerse i Lebrona u narednom periodu...

Izvor: Profimedia

Los Anđeles Lejkersi su u velikim problemima. Daleko su od tima koji je pre dve godine uzeo titulu u NBA ligi, a ove sezone bi mogli da ostanu i bez učešća u plej-ofu!

"Jezaraši" su trenutno na devetoj poziciji na Zapadu, doživeli su tri poraza u prethodna četiri meča, a sada su dobili još jednu lošu vest. Težak udarac za ceo tim - ponovo se povredio Entoni Dejvis..

Dejvis, koji je uz Lebrona Džejmsa najvažniji igrač ekipe, će biti van terena najmanje mesec dana. Povreda koju je zadobio u meču protiv Jute je ipak nešto teža nego što se očekivalo.

"Dejvis ima istegnuće na stopalu desne noge i novi pregledi biće obavljeni za četiri nedelje", preneo je Adrijan Vojnarovski, novinar "ESPN".

Jedina dobra vest za njih u ovom trenutku jeste Ol-star pauza, ali ih i pored toga čeka težak raspored u narednom periodu. Posebno zbog činjenice da se grčevito bore za mesto u doigravanju.

U najboljem slučaju bi Dejvis mogao da se vrati sredinom marta, a do tada ekipu čekaju dueli sa Klipersima, Dalasom, Golden Stejtom, San Antonijom, Torontom...

Dejvis ove sezone prosečno beleži 23,1 poen, 9,7 skokova i 2,9 asistencija po meču. Statistički parametri koji samo dodatno pokazuju u kakvim problemima će Lebron i ekipa biti u njegovom odsustvu.

Prema trenutnom stanju na tabeli Lejkerse čeka dodatni plej-in turnir preko kog će morati da traže svoje mesto u doigravanju, ali pre toga moraju da se odbrane od timova koji vrebaju iz prikrajka...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt