Zaljubljenost!

IMA NAJGORI ŠUT U NBA LIGI, ALI SA DEVOJKAMA POGAĐA: Posle Kardašijanke, smuvao drugu lepoticu! Jedan potez je ODUŠEVIO

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Maja je verenica novog košarkaša Bruklina, a ovih dana oseća opsesivnu ljubav Australijanca.

Izvor: Instagram/mayajama/Profimedia

Britanska TV i radio novinarka Maja Jama (27) dozvolila je svojim pratiocima na društvenim mrežama da iz prve ruke vide kako je proslavila Dan zaljubljenih sa svojim verenikom, NBA zvezdom Benom Simonsom (25). Novi košarkaš Bruklin Netsa bio je izuzetno romantičan ovom prilikom.

Stan u kojem su zajedno slavili bilo je posut laticama ruža, a svuda je bilo cveća i sveća koje su pravile posebnu atmosferu.

Inače, Ben i Maja su već mesecima zajedno, a prvi put su se u javnosti pojavili prethodnog leta kada su ih paparaci primetili kako se ljube. Pre toga Simons je imao burnu vezu sa Kendal Džener, sadašnjom devojkom Devina Bukera.

Oni su raskinuli još 2019. godine, a Ben je utehu pronašao u zagrljaju Maje, koja je bila tu tokom najtežeg dela njegove karijere. Sve do trejda u Bruklin Simons je bio veoma nezadovoljan, jer se nalazio u neobičnoj situaciji.

Filadelfija ga je kažnjava što ne igra, a on ipak nije želeo da izlazi na teren u dresu tog tima. Problemi su počeli još prošle sezone, a pričalo se i o velikom sukobu sa Džoelom Embidom koji je prva zvezda tima i koji ga je javno kritikovao. Zbog toga je Ben doneo odluku da više ne želi da igra za ovu franšizu, pa je mesecima zahtevao da bude trejdovan.

Ovako izgleda Maja, devojka Bena Simonsa:

Ipak, deluje da je sada sve idilično. Karijeru nastavlja u jakom timu, a u svoju verenicu je ludo zaljubljen - po njenim rečima.

"Svako zaslužuje da oseti opsesivnu ljubav. Nekoga kome te jednostavno nikad nije dovoljno", napisala je Maja.

Ovako su Maja i Ben proslavili Dan zaljubljenih:

Tagovi