Košarka

OVO JE ZVEZDINO ODELO, SA NJIM ĆU U TOP 8! Saša Obradović umalo ZAPLAKAO posle zvižduka u Pioniru: Uzeti su mi SNOVI!

Autor Mia Stanković Izvor mondo.rs

Trener Monaka i bivši šef struke crveno-belih borio se sa emocijama na konferenciji za novinare

Izvor: Sportklub/Printscreen

Saša Obradović, trener Monaka, igračka legenda Crvene zvezde i njen bivši šef struke, dočekan je zvižducima u crveno-belom "Pioniru". Deo navijača zamerio mu je način na koji je napustio klub i to što je tužio crveno-bele i nije bio prijatan trenutak kada je "Obrad" izašao iz svlačionice i došao na parket.

Na konferenciji za novinare posle meča i trijumfa svog tima, Obradović je govorio o tome, boreći se sa emocijama.

"Svako plaća ulaznicu da se ponaša kako god hoće. Rekao sam već da ne želim da ulazim i da komentarišem sve ovo, ja znam, znaš i ti i svi ovde o kome se radi. Ne moram nikome da objašnjavam. Nikad nikome u životu ništa nisam dugovao, tako vaspitavam i svoju decu, da budu pošteni i časni ljudi, pa sve ostalo", rekao je on.

Upitan koliko je emotivno podneo meč, rekao je da se osećao kao i prvi put kad je vodio tim protiv crveno-belih. Tada je plakao na klupi Albe.

"Meni je bio isti intenzitet emocija kao i kada sam dolazio sa Albom. Naravno, bilo mi je krivo što se neko izražava na način na koji se izražava, ali probao sam samo da se fokusiram na igru, na svoju ekipu i da izađemo kao pobednici".

Da li mu je krivo što nije imao priliku da pred navijačima vodi Zvezdu?

"Jako mi je krivo. Verovatno bi bilo sve drugačije da je bio takav ambijent. Uzeti su mi snovi. Nije važno...Ovo je Zvezdino odelo, s njim ću u Top 8 da idem", rekao je Obradović.

Na pomen nerešenih stvari, dugova i tužbi, Obradović je prekinuo priču.

"Ne idemo u tom pravcu, dosta sam rekao".