Nema odmora

BARSA, BAJERN, 40 SATI ODMORA PA NOVI RIVAL: Zvezda u paklenom ritmu, a Radonjića zanima samo ENERGIJA!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Crvena zvezda iz nedelje u nedelju nastavlja bespoštednu borbu, raspored je paklen.

Izvor: MN Press

Nepuna dva dana posle meča sa Bajernom Crvena zvezda mora da nastavi svoju trku u ABA ligi. Prvoplasirani tim regionalnog takmičenja dočekuje Borac na svom terenu. 

Do sada su u ABA igrači Zvezde oba puta pobedili Čačane koji su ove sezone na skoru od četiri pobede i šest poraza za sada. Trener Dejan Radonjić istakao je da je najbitnije da posle duplog kola Evrolige tim energetski odgovori na izazove. 

"Utakmica protiv Borca nam dolazi samo četrdesetak sati nakon velike potrošnje i napora u duelu sa Bajernom. Moraćemo na prvom mestu energetski da odgovorimo na ovom meču protiv ekipe koja je mlada, ali sa nekoliko vrlo iskusnih igrača i koja će tražiti svoju šansu, posebno ako ne budemo bili na nivou koji zahteva jedan ovakav meč”, rekao je trener crveno belih.

Ognjen Dobrić je odigrao dobar meč protiv Bajerna, ali je imao i peh sa manjom povredom. Sada ističe da Borac ima kvalitet i da je neophodna maksimalna koncentracija da bi se stiglo do pobede.

"Nemamo previše vremena za pripremu ovog meča nakon Bajerna, ali ćemo se potruditi da spremni dočekamo Borac. Igraćemo protiv ekipe koja ima svoj kvalitet, tim koji je spoj iskusnih i vrlo talentovaih igrača i moraćemo da odigramo dobar meč kako bi došli do bodova", istakao je Dobrić. 

Posle ovog meča takođe nema odmora za crveno-bele, jer već u utorak putuju u Istanbul, gde ih u sredu čeka meč 17. kola Evrolige sa Anadolu Efesom.