KONAČNO!

OBRT! DAO JOJ SVE ŠTO JE TRAŽILA I RAZVOD: Ikardi prevario Vandu sa glumicom, pa poslao pismo koje je sve PROMIJENILO!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Najpoznatiji par je konačno stavio tačku i pronašao rešenje posle prevare.

Izvor: Profimedia/John SPENCER/SIPA, Instagram/sangrejaponesa/wanda_icardi/printscreen

Saga najpoznatijeg fudbalskog para je konačno završena. Bar tako djeluje...

Mauro Ikardi, fudbaler Pari Sen Žermena, je prevario svoju prelijepu suprugu Vandu. Spavao je sa glumicom Činom Suarez.

Argentinac je napustio trening kluba, otišao u Milano da bi se pomirili, nije uspio u tome. Potom je obrisao sve pratioce na Instagramu i ostavio samo nju, ni to mu nije pomoglo. Na kraju je bilo jasno - vrijeme je za razvod.

Sve je bilo gotovo, sporazum potpisan, a onda se dogodio veliki preokret. O tome je u dugoj poruci putem Instagrama otkrila upravo Vanda.

"Fotografije koje su se pojavljivale poslednjih mjeseci najbolje pokazuju koliko smo srećni bili. Osim toga što se dogodilo, što mi je ostavilo rano. Svaki dan sam molila Maura za razvod. Kada je shvatio da me neće vratiti, rekao mi je da ako ne možemo da se pomirimo i da nema drugog načina osim razdvajanja da će to uraditi. Bili smo kod advokata", počela je priču Vanda.

Ovako izgleda Čina Suarez.

Tada je napadač Parižana uradio nešto neočekivano.

"Posle dva dana je Mauro prihvatio sve uslove i potpisao sporazum. Narednog dana mi je napisao pismo kakvo mi nikada prije nije napisao. U njemu je stajalo 'Dao sam ti sve, imaš sve, nadam se da možeš da budeš srećna kao što si mene činila srećnim'. U tom momentu sam shvatila da iako imam sve, nemam ustvari ništa ako on nije uz mene."

Izgleda da mu je oprostila prevaru.

"Sigurna sam da će ovaj loš momenat samo da nas ojača kao par i kao porodicu. Najvažnije je da smo oboje imali slobodu da stavimo tačku na našu istoriju od osam godina, ali ista ta duša nije prestajala da plače. Slobodnom voljom nas je ponovo ujedinila. Mauro, volim te", zaključila je Vanda Ikardi.

Sliku gdje su Vanda i on zajedno i zagrljeni je objavio i Mauro, a potom je ona postavila nekoliko snimaka na kojim se vidi on koji se igra sa djecom.