ŠTA SAD?

PUKLO! ZVEZDE JUNAJTEDA TERAJU SOLSKJERA, NEĆE VIŠE S NJIM: On bi da ostane posle BLAMAŽE, a Mančester gleda ka Konteu!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Na "Old Trafordu" bi i u narednim danima moglo da bude uzbudljivo...

Izvor: Profimedia

Fudbaleri Mančester junajteda doživeli su nezapamćenu blamažu u nedelju, kada ih je na njihovom "Old Trafordu" ponizio najveći rival Liverpul - 0:5!

Od tada se spekuliše hoće li ili neće Ole Gunar Solskjer ostati menadžer tima, a kako poručuju poslednje informacije sa Ostrva, zvezde tima, među kojima je i Kristijano Ronaldo, već su izgubile veru u Norvežanina!

Junajted je doživeo najteži poraz na svom stadionu u istoriji okršaja sa Liverpulom, a Solskjer je šokirao izjavom posle meča, tvrdeći da je predaleko dogurao s ovim timom da bi ga sad napustio.

Ipak, izvori "ESPN" tvrde da su zvezde time izgubile veru u Solskjera i da su željni promene trenera.

Štaviše, isti medij navodi da je uprava Mančester junajteda svesna da je Antonio Konte slobodan i da bi nekadašnji trener Juventusa, Čelsija i Intera bio spreman da sedne na klupu "crvenih đavola".

Konte je bez posla otkako je letos napustio Inter posle osvajanja Skudeta u Seriji A.

Izvor: Profimedia

Ipak, pojedini drugi mediji navode da Junajted još uvek nije odlučio hoće li otpustiti Solskjera, navodeći da su za ponedeljak zakazani razgovori "vrhuške" kluba ne bi li se došlo do rešenja.

Čini se da su Solskjerovi dani u Mančesteru odbrojani, jer ako je "izgubio" svlačionicu, njegov odlazak je pitanje trenutka...