3 OD 3

NIJE LOŠ OVAJ TOTENHEM? NA PAUZU S PRVOG MESTA: Dva meseca tražili trenera, Kejn štrajkovao i opet su odlični!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Iznenađenje za sve? Totenhem je sjajno otvorio sezonu...

Izvor: Profimedia

Bizarno leto je iza Totenhema, skoro dva meseca tražili su novog trenera, brinuli o tome da li će ih "izdati" Hari Kejn, ali zapravo su na savršen način počeli novu sezonu...

Totenhem će na prvu pauzu otići kao lider Premijer lige pošto su i u trećoj utakmici ostvarili pobedu. Nuno Espirito Santo je "namestio" odbranu, njegova ekipa je iskoristila svoje šanse, pa je 1:0 bilo dovoljno za trijumfe nad Sitijem, Vulverhemptonom i ovog vikenda Votfordom.

Jedini gol ove nedelje postigao je Hjung-Min Son iz slobodnog udarca u 42. minutu, ali uz dosta sreće - pošto je utisak da uopšte nije planirao da šutira.

Pokušaj iskosa sa leve strane je zapravo bio centaršut, međutim niko nije zahvatio loptu i tako je posle odskoka prevarila austrijskog reprezentativnog golmana Bahmana, da bi se do kraja susreta ispostavilo da je to i jedini gol, iako su Spursi mogli i do ubedljivijeg trijumfa.

Uz ove tri pobede, Totenhem je obezbedio i grupnu fazu Konferencijske lige, tako da Nuno Espirito Santo može da bude i te kako zadovoljan posebno ako se uzme u obzir kakve je sve probleme imao.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt