Kakav prelazni rok!

RONALDO IZAZVAO LAVINU - JOŠ 2 BOMBE ĆE EKSPLODIRATI: Sprema se spektakl na kraju prelaznog roka!

Autor Aleksandra Milić Izvor mondo.rs

Dvije velike fudbalske zvijezde mogle bi da promijene tim u narednim danima, a sve zbog Portugalca!

Izvor: Profimedia

Nakon nekoliko dana priče o odlasku iz Torina, Kristijano Ronaldo potpisao je za Mančester junajted i vratio se u klub u kom je imao blistave momente. Taj transfer je veoma značajan, a mogao bi da ima uticaja i na još dvije bombe koje u ovim trenucima otkucavaju.

Zbog prelaska iskusnog Portugalca otvara se prostora da u narednim danima, samom finišu prelaznog roka, vidimo prelazak Kilijana Mbapea u Real Madrida i Edena Azara u Juventus! Biće ovo ludilo od prelaznog roka...

I dok je godinama poznato da Madriđani žele mladog Francuza kako bi oko njega gradili tim za budućnost, Azarov transfer je novost.

Kako prenose španski mediji, Real Madrid spreman je da pusti Belgijanca kog je skupo platio Čelsiju, jer njihova saradnja nije donijela očekivane rezultate. Tokom dvije godine u Madridu imao je velikih problema sa povredama i kilogramima, pa na terenu nije ispunio očekivanja Reala.

Ukoliko Mbape dođe, u napadu će postati gužva!

To je jasno Florentinu Perezu i Karlu Anćelotiju - kog su pitali za tandem Mbape-Azar, a prvi na listi za odlazak je belgijski fudbaler.

Kada su shvatili da su im ruke vezane i da Kristijana neće uspjeti da zadrže, u Juventusu su morali da smisle neku novu zvijezdu. Njima treba pojačanje u ofanzivnom dijelu tima i rupu koja je nastala Kristijanovim odlaskom u Mančester junajted pokušaće da popune Azarom.

Naravno, po sniženoj ceni jer Juventus tako posluje. Znaju da Madriđani žele Mbapea i da ne mogu da traže mnogo za Azara koji ih je razočarao, pa će pokušati da iskoriste trenutne okolnosti i aktiviraju još jednu bombu na tržištu ovog ljeta.

Nakon što su Serhio Ramos i Lionel Mesi pojačali PSŽ, a Kristijano Ronaldo svoj bivši klub, mogli bismo da imamo još dva nestvarna transfera u jednom od najjačih prelaznih rokova u fudbalskoj istoriji!