Fudbal

BUDUĆNOST ODNIJELA POBJEDU! Majstor Budućnosti srušio Dečić

Autor Anđela Vukčević Izvor Vijesti

Podgoričani imaju fudbalera koji pravi jasnu razliku.

Izvor: MONDO/ BALŠA JANKOVIĆ

Budućnost "lomi" prvenstvo već u septembru, ima velikih osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Dečić Admilrabet nakon gostujuće pobjede u direktnom sudaru vodećih i glavnih favorita za titulu - 2:0 za tim Ivana Brnovića na otvaranju rekonstruisanog stadiona u Tuzima.

Daleko od toga da je pala neka odluka, odigran je tek prvi od četiri kruga prvenstva, ostala su i tri međusobna duela, ali Budućnost je večeras, ako ništa drugo, izrasla u jasnog favorita da vrati šampionski pehar u svoje vitrine, pišu Vijesti.

Podgoričani imaju fudbalera koji pravi jasnu razliku.

Milan Vukotić, novopečeni A reprezentativac, odlučio je sa dva gola gostovanje Jezeru prije dva vikenda, odlučio je sa dva gola i još teže, gostovanje Dečiću, pišu Vijesti.

Praznik fudbala bio je u Tuzima, uoči derbija otvoren je rekonstruisani stadion, sa novom tribinom i zamijenjenom travnatom podlogom, a kada je sudija Savo Vujović dao znak da utakmica počne, sve je bilo u znaku Budućnosti.

Zapravo, ne od samog početka, jer je prvu šansu imao Dečić - Iljic Camaj je glavom uzdrmao prečku, a onda su gosti odlučili da preuzmu sve u svoje ruke. Zapravo - Milan Vukotić.