Fudbal

Crvena zvezda je spremna za Ligu šampiona! Pokazala novu snagu na "Marakani" pred Benfiku (VIDEO)

Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda pobijedila Napredak na "Marakani" 2:0, uoči meča protiv Benfike u Ligi šampiona.

Izvor: Tv Arena Sport/Screenshot

Crvena zvezda je rutinski pobijedila Napredak 2:0, zaigrala na "Marakani" poslije više od mjesec dana i napravila dobar uvod za četvrtak i meč protiv Benfike u 1. kolu Lige šampiona.

Golovima Bruna Duartea iz penala u prvom delu meča, dosuđenog poslije VAR provjere, a onda i pogotkom Mirka Ivanića poslije kornera na početku drugog dijela, tim Vladana Milojevića oduzeo je utakmici bilo kakvu neizvjesnost.

Crveno-bijeli su navijačima predstavili svoja najnovija pojačanja, krilni napadač Silas od starta je pokazao koliko je motivisan, ulazio u šanse i pokušavao da se "upiše" već u prvom meču. Rade Krunić, novi centralni vezista, takođe je zaigrao od starta i ulivao je mirnoću veznom redu, a u posljednjih pola sata sa klupe je ušao i Nemanja Radonjić, zaigravši po lijevoj strani.

Napredak je dočekao meč sa igračem manje, zbog grubog starta Uroša Ignjatovića na beku crveno-bijelih Seolu. Sudija Pavle Ilić je pokazao najpre žuti karton, a onda na asistenciju iz VAR sobe pogledao snimak i u posljednjih nekoliko minuta ostavio Kruševljane sa desetoricom na terenu.

I prije te situacije Napredak nije uspijevao da zaprijeti vođstvu crveno-bijelih 2:0, pa je u preostalom vremenu branilac titule mirno priveo posao kraju.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt