Fudbal

Bekam bio najveći frajer među fudbalerima, a sada... Hrani kokoške i čupa luk, Viktorija u šoku (video)

Autor Milutin Vujičić

Dejvid Bekam pokazao da mu je život na farmi nova ljubav.

Izvor: Instagram / DavidBeckham

Ako za nekog fudbalera može da se kaže da je spojio sport i džet-set, onda je to Dejvid Bekam. Zablistao je još početkom devedesetih u omiljenom klubu svog oca Mančester junajtedu, pokazao da ima najbolji centaršut i udarac na svijetu, da bi ga potom mnogi "uzeli na zub" jer je počeo da svako malo mijenja frizure, da se oblači ekstravagantno... Nije se uklapao u profil "fudbalera radnika" i zbog toga je zasmetao mnogima, međutim sada je napravio potpuni zaokret.

Dosadila su mu svijetla reflektora, dosadili su mu korporativni događaji na kojima uvijek mora da bude uglađen, tako da se Bekam okrenuo drugačijem načinu života. Naravno, zbog supruge Viktorije ne može baš da "nestane iz javnog života", ali čini se da mu sada najviše prija da uživa na svojoj farmi.

Fudbalska legenda koja se bliži 50. rođendanu pokazala je na svom Instagramu kako uživa okružen biljkama i životinjama. Tako sada Bekam hrani piliće i bavi se baštom... Pogledajte snimak sa Instagrama:

"Moj kelj dobro napreduje... Mogu da čujem kako moji prijatelji govore da sam se promijenio, a žena mi je rekla da skratim snimak i očigledno je nisam poslušao, žao mi je. Nekada sam ovdje delio sadržao sa kampovanja i o motorima, ali sada su to kelj, med i cvijeće za kuću. Možda bih mogao opet na put? Viktorija, nema na čemu za ovo cvijeće koje sam ostavio za kuću", napisao je Dejvid Bekam uz pomenuti snimak, na šta je pjevačica reagovala: "Ko je ovaj čovjek? Vratite mi mog supruga nazad".

Nije naravno Bekam ni prvi ni poslednji fudbaler koji je posle burne sportske karijere odlučio da se okrene poljoprivredi, pa je tako mnoge nedavno šokirao i Roberto Bađo koji je kupio jedno imanje u Italiji i uživa daleko od svih "uštogljenih" dešavanja na kojima je morao da prisustvuje zbog sponzora.

Pogledajte i kako Dejvid Bekam uživa sa suprugom Viktorijom na jahti ovog ljeta: