Fudbal

Mihin unuk će se zvati po djedu: Virdžinija Mihajlović otkrila detalje, sinu će dati dva imena!

Autor Bojan Jakovljević

Predivan potez Virdžinije Mihajlović, koja već ima ćerku sa fudbalerom.

Izvor: Lepa i Srecna

Ćerka legendarnog srpskog fudbalera, prerano preminulog Siniše Mihajlovića, uskoro će po drugi put postati majka. Virdžinija Mihajlović Voljako rodiće sina italijanskom fudbaleru Alesandru Voljaku, a njihov sin nosiće ime po slavnom dedi! Zapravo, biće to kombinacija imena i karaktera Siniše Mihajlovića - pa će se unuk bivšeg reprezentativca Srbije zvati Leone Siniša!

"Izabrali smo ime Leone Siniša jer je meni ime Leone uvijek bilo omiljeno, ono znači Lav, i spojeno sa Siniša mi se svidjelo kako to zvuči. Moj tata je bio lav", rekla je njegova ćerka Virdžinija, koja već ima ćerku Violante.

Ona se o porođaju koji slijedi oglasila i na društvenim mrežama. "Ako pomislim da su ovo posljednji dani nas troje malo me uhvati melanholija, jer za samo nekoliko dana više nećeš biti naša mala djevojčica, već ćeš odjednom postati naša velika djevojčica. Sigurna sam da ćeš nas iznenaditi i daćeš nam još jednu potvrdu čuda koje smo tvoj tata i ja napravili, samim stvaranjem tebe", napisala je Virdžinija Mihajlović na svom Instagram nalogu.

Italijanski fudbaler Alesandro Voljako i Virdžinija Mihajlović, ćerka nekadašnjeg srpskog fudbalera, trebalo bi da dobiju drugo dijete u narednih desetak dana. Ovih dana mnogi se prisjećaju koliko je Siniša bio oduševljen kada je saznao da je njegova ćerka trudna - vijest o tome da će postati deda dala mu je dodatnu snagu u borbi protiv teške bolesti koja ga je godinama napadala.

Inače, Mihin zet Alesandro bio je svojevremeno jedan od najtalentovanijih italijanskih fudbalera. On je ponikao u Bariju, zatim se preselio u Juventus, ali je preko kratkih pozajmica u Padovi i Pordenoneu, a zatim i dvogodišnjeg igranja za Pordenone obilaznim putem stigao u Seriju A. Od 2021. godine je član Đenove, jednu sezonu je proveo na pozajmici u Beneventu, a sada sa svojim titmom igra elitni rang italijanskog fudbala. Bio je reprezentativac u svim mlađim kategorijama Italije.