Fudbal

Zvezdinom fudbaleru propao transfer u ponoć: Pristao, potpisao, a onda je sve zaustavljeno

Štoper crveno-bijelih Stefan Leković neće preći u Real Saragosu jer je transfer realizovan prekasno.

Izvor: MN Press

Mladi štoper Crvene zvezde Stefan Leković neće preći u Real Saragosu jer su klubovi zakasnili. Klubovi su pokušavali da završe posao do petka, 30. avgusta u ponoć, kada je isticao prelazni rok u Španiji, a iako je dogovor postignut i sve bilo potpisano, Leković neće pojačati drugoligaša sa "La Romarede".

Španski mediji prenose da je mladi defanzivac, visok 192 centimetra, potpisao ugovor, ali da je u rukovodstvo lige dokumentacija stigla prekasno da bi transfer postao zvaničan. Leković igra na poziciji štopera, na kojem je konkurencija u avgustu pojačana dolaskom Slovenca Vanje Drkušića, uz heroje plasmana u Ligu šampiona, Nasera Đigu i Uroša Spajića.

Izvor: MN Press

U takvoj situaciji i dalje je realno da će Leković potražiti minute van "Marakane", a možda i u Španiji, gdje je igrao prošle sezone za "B" tim Viljareala i na 29 utakmica dao tri gola. Bila je to pozajmica, jer je Leković pod ugovorom sa Zvezdom do 2027.

Leković je ove sezone pod vođstvom Vladana Milojevića odigrao dva meča, protiv Tekstilca i Novog Pazara, a u dvomeču protiv Bode Glimta u plej-ofu za Ligu šampiona pratio je igru sa klupe.