Fudbal

HITNO SE OGLASIO PIKSI: Evo šta selektor kaže o otkazima Vlahovića, Mitrovića i SMS-a!

Autor Vasilisa Grgurević Izvor Kurir

Kao bomba odjeknula je vijest da će Srbija u septembarske mečeve Lige nacija protiv Španije i Danske ući bez Dušana Vlahovića, Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića.

Izvor: MN Press

Svi navedeni su pozvani, u odličnoj su formi od starta klupske sezone, ali kada je reprezentacija u pitanju, imaju "probleme"...

Vlahovićevi su porodične prirode, dok je tandemu iz Saudijske Arabije "upitno" zdravlje.

Ovim povodom se oglasio i selektro Srbije Dragan Stojković Piksi.

Što se tiče Vlahovića, Sergeja i Mitra stvari su vrlo jednostavne. Vlahović me je zvao, rekao da ima porodične probleme, u to ne ulazim i nadam se da će to što ima riješiti na pozitivan način, što mu iskreno želim. Mitrović i Sergej praktično sve vrijeme igraju u Al Hilalu pod povredama. Momci su se javili, pričali smo, razumijem sve, hoće da iskoriste vreme kako bi te povrede sanirali. Kod Mitrovića je problem zadnja loža, kod Sergeja bol u leđima, igra pod injekcijama, mislim da je riječ o pršljenu.

Obzirom na to da smo skloni različitim spekulacijama, ovim želim da naglasim da nema prostora za tako nešto. U ponedeljak je konfrencija za medije na kojoj ćemo razgovarati detaljnije o mnogim temama, kao i o našim ciljevima u Ligi nacija, ali prije svega pripremi za utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Odlazak na treće veliko takmičenje u nizu biće naš prioritet u narednom periodu – izjavio je Dragan Stojković, selektor Srbije za sajt FSS.