Fudbal

KRISTIJANO RONALDO VRIJEĐAO SAIGRAČE: Sramno ponašanje, ovo pokazuje kakav je "kapiten"!

Portugalac nepristojno gestikulirao ka svojim saigračima u meču za trofej u Saudijskoj Arabiji.

Izvor: Twitter/maxstephh

Kristijano Ronaldo nije mogao da podnese ubjedljiv poraz svog Al-Nasra (1:4) u meču protiv Al Hilala u meču Superkupa Saudijske Arabije. Iako je Portugalac doveo ekipu u vođstvo 1:0, golom u 44. minutu, uslijedio je rafal srpskih igrača - pogodak Sergeja Milinković Savića i dva Aleksandra Mitrovića za 1:3 u 69. minutu i tu je bio kraj.

Kada je sve to vidio i kada je i Malkom postavio ubjedljivih 4:1 za Al Nasr, Kristijano je potpuno izgubio živce i manire, pa je stao na teren i vulgarno gestikulirao da su se njegovi igrači uneredili od straha. Sasvim je očigledno koliko je bilo ljut zbog onoga što je vidio od ostalih igrača Al-Nasra ako pogledate klip na kojem se ponaša zaista nedolično prema fudbalerima sa kojima dijeli dres i svlačionicu.

Najprije ih je prozivao da su zaspali, a onda i da su se "us*ali":

Kristjiano Ronaldo (39) igra za Al-Nasr od početka 2023. godine i ugovor mu ističe 2025. Iako prima 200 miliona evra godišnje, za sada je osvojio samo Arapski kup šampiona, dok je prošle sezone sa Al-Nasrom bio drugi sa 14 bodova manje od Al-Hilala. Nova sezona u Saudijskoj Arabiji počinje 22. avgusta.

Pogledajte kako je izgledao meč Superkupa Saudijske Arabije:

Al Hilal Al Nasr
Izvor: YouTube/Fut Elite