Fudbal

RONALDO VIKAO "JA SAM NAJBOLJI", pa se OBRUKAO kao nikad: Cio svijet mu se smije, pogledajte ovaj slobodnjak!

Autor Nikola Lalović

Kristijano, krajnje je vrijeme da ovo ostaviš nekom drugom.

Izvor: X/Max Stéph

Kristijano Ronaldo nastavlja da izvodi slobodne udarce i nastavlja da ih spektakularno promašuje! Ne dozvoljava nikome portugalski veteran da preuzme izvođenje prekida, a najčešće njegovi udarci završe daleko iznad prečke. Sada se to desilo i u polufinalu Superkupa Saudijske Arabije u meču sa Al Tavunom. 

Navijači su na društvenim mrežama "razapeli" Ronalda koji je prije izvođenja slobodnog udarca rekao sebi u bradu "ja sam najbolji", a zatim je poslao loptu nebu pod oblake! Pogledajte ovaj pokušaj Kristijana Ronalda: 

Ipak na kraju je njegov tim uspio da pobijedi 2:0, a Kristijano je i u 23. uzastopnoj seniorskoj sezoni uspio da upiše gol. Nakon što je u osmom minutu asistirao Jahiji za 1:0 u 57. minutu je postigao pogodak za 2:0 i utakmica se završila tim rezultatom. U finalu će se Kristijano Ronaldo sastati sa Al Hlalom za koji nastupaju Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić. Al Hilal je gubio 1:0 od Al Ahlija nakon što je Roberto Firmino dao gol na asistenciju Rijada Mareza, da bi u 91. minutu Aleksandar Mitrović izjednačio. Mitrović i Milinković-Savić su pogodili u penal seriji, dok su kod rivala dva igrača promašila. Finale se igra u subotu.