Fudbal

ZLATAN ODBIO CRVENU ZVEZDU! Crnogorskog igrača Đukanovića šalje u Lacio?

Autor Milutin Vujičić

Viktor Đukanović neće nastaviti karijeru u Crvenoj zvezdi već Laciu.

Izvor: MN Press

Crnogorski fudbaler Viktor Đukanović neće pojačati Crvenu zvezdu ovog ljeta, nego najvjerovatnije Lacio. Zvezda je na adresu švedskog Hamarbija poslala ponudu od tri miliona eura, međutim tražili su znatno više i zbog toga se srpski šampion povukao iz pregovora pošto su se pojavili bogatiji klubovi!

Prema informacijama iz Švedske, Lacio je poslao ponudu od pet miliona eura i ona je prihvaćena, tako da se očekuje da Đukanović u narednim danima potpiše ugovor na pet godina. Ostalo je još samo da dogovori lične detalje, što navodno neće biti problem jer u Švedskoj svakako nije imao naročito visoku platu. Što se tiče Hamarbija, u kome je udio imao i Zlatan Ibrahimović, zadovoljno trljaju ruke jer su upetostručili uloženo u Crnogorca.

Zapao im je za oko zbog igara u Budućnosti i kupili su ga u januaru 2023. godine za miliona eura, pa je nakon 11 golova u 25 nastupa u Švedskoj odmah privukao pažnju poznatijih klubova. Između ostalog interesovali su se Crvena zvezda, Klub Briž i Anderleht, ali je Lacio ipak bio najkonkretniji i uspio je da ga privuče u svoje redove.

Što se tiče Crvene zvezde, ona se poslije "sklanjanja" Pitera Olajinke zbog nediscipline okrenula Felisiju Milsonu iz Makabi Tel Aviva, dok su sve manje šanse da na "Marakanu" dođu Nemanja Radonjić ili Idan Toklomati.